Aanbouw van een woonhuis in Wijchen

In dit woonhuis in Wijchen hebben we twee aanbouwen gerealiseerd, zodat de nieuwe bewoners veel meer leefruimte op de begane grond kregen. De eerste aanbouw zorgde voor een lichte, ruime woonkamer, door het gebruik van grote aluminium schuifdeuren. Toevoegen van overstekken en een getimmerde bakgoot met luifel zorgde voor een meer robuuste uitstraling. De tweede aanbouw maakte een ruime slaapkamer mogelijk met een aangrenzende badkamer, die mooi en licht aanvoelt door het gebruik van de materialen en het aanbrengen van een lichtkoepel.

Daarnaast hebben we op de gehele benedenverdieping vloerverwarming aangebracht, is alles opnieuw gestucadoord en geschilderd en is de hele woning voorzien van hedendaagse techniek, zoals airconditioning, zonnepanelen en een zonneboiler. Kortom; een project van a tot z, klaar voor de toekomst.

In detail

Achteraanzicht

Vooraanzicht

Achteraanzicht

Achteraanzicht

Verlichting in overstek

Achteraanzicht

Badkamer

Binnenaanzicht, zicht op aanbouw

Binnenaanzicht, zicht op keuken

Binnenaanzicht, zicht vanuit aanbouw op keuken

Keuken

Afwerking aanbouw binnen

Binnenaanzicht

Wat er vooraf ging

Ijzeren balk aanbrengen

Aanzicht zijkant

Achteraanzicht

Impressie

Aanbrengen beton met betonpomp

Vooraanzicht

Achteraanzicht

Plaatsen fundering aanbouw

Binnen aanzicht

Binnen aanzicht

Keuken oude situatie

Impressie

Achter aanzicht