Renovatie woonhuis Plantsoen de Pas, Wijchen

De vraag: geef onze woonkamer een moderne uitstraling. Onze werkzaamheden om dat te realiseren: alle stucwerk vernieuwd, overal nieuwe bedrading aangelegd, een gipsplafond met platte stucwerklijst gerealiseerd en het oude plafond met sierbalken verwijderd. Verder zijn er nieuwe voorzetwanden geplaatst, inclusief een schuifdeur met strakke, moderne uitstraling. Daarnaast is ook het schilderwerk verzorgt (latex en schilderen kozijnen), waarbij de kunststof kozijnen aan de binnenkant zwart geschilderd zijn, een specialistische klus. Kortom, met relatief simpele aanpassingen kan een groot resultaat bereikt worden!

In detail

Woonkamer

Woonkamer, uitzicht naar doorgang keuken

Woonkamer

Woonkamer

Woonkamer

Woonkamer

Wat er vooraf ging

Woonkamer

Woonkamer, uitzicht tuin

Toog, doorgang woonkamer naar keuken