Aanbouw woonhuis Grave

Een grondige en volledige verbouwing van de begane grond van dit woonhuis in Grave. Door de realisatie van een aanbouw is aan de achterzijde 20 m² extra woonoppervlakte gecreëerd, waardoor er ruimte vrijkwam voor een ruime keuken en een riant zitgedeelte. De keuken aan de voorzijde van het woonhuis was gewaagd, maar heeft heel goed uitgepakt.

Door het plaatsen van een extra zware stalen balk hoefde er geen gebruik te worden gemaakt van extra ondersteuningen. Het overspannen van de gehele breedte van het woonhuis is uiteraard tot in detail berekend door een constructeur.

In detail

Woongedeelte

Woongedeelte en keuken

Woongedeelte

Woongedeelte en keuken

Woongedeelte vanuit keuken

Keuken

Buitenaanzicht aanbouw

Wat er vooraf ging

Begin situatie

Gereedmaken fundering en vloerveld

Bouw binnenmuren

Plaatsing stalen balk

Plaatsen kunststof kozijnen

Vloerverwarming onderverdieping